Een aanbouw van Wilting Bouw

U wilt meer ruimte in huis, maar u weet niet zo goed waar te beginnen? Om alle meubels die u heeft verzameld in de jaren nu direct de deur uit te gooien is ook gelijk weer zo rigoreus.

U kunt dan kiezen voor een mooie aanbouw aan uw bestaande woning, zoals bijvoorbeeld een prachtig kunststof of houten dakkapel. Hierdoor schept u meer ruimte en heeft u gelijk meer mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld een woning waar u een aanbouw op de benedenverdieping laat plaatsen; dan kunt u er ook direct voor kiezen om een balkon terras te laten maken van deze uitbouw. Hierdoor kunt u op uw balkon zitten tijdens de zomermaanden en kunt u heerlijk genieten van de extra ruimte beneden, waarvan u bijvoorbeeld een extra hobby- of kinderkamer kunt maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunnen wij ook een uitbouw combineren met de verbouw of renovatie van uw badkamer, renovatie van uw toilet en elke andere voorkomende renovatie!

Wij kunnen voor u een offerte op maat maken, volledig volgens uw eigen woonwensen en denken uiteraard met u mee. Een schuifdeur naar de tuin? Of toch liever een normale deur? De keuze tussen kunststof of hout? Al uw wensen zijn mogelijk, doordat Wilting Bouw onderdeel is van Wiltinggroep; een bedrijf met onderliggende bouw, schilder, kunststof, glas en woonwinkel bedrijven.

Wist u dat Wilting Bouw gespecialiseerd is in de plaatsing van Velux Dakramen?

Wilt u advies of een offerte op maat? Neem contact op met Wilting Bouw!
Aanbouw Wilting Bouw
Certificering
Gecertificeerde VakluiWij hebben enkel gemotiveerde en gecertificeerde vaklui in dienst. Kwaliteit boven kwantiteit staat bij ons hoog in het vaandel.
Vakgebieden
Uiteenlopende vakgebiedenDe Wilting Bouw omvat vaklui uit verschillende delen in de bouwsector, hierdoor kunnen wij u van A tot Z verder helpen met uw project!
Dochterbedrijven
Schilderen, Bouwen,
Glaszetten en meer...Wilt u bij de verbouwing: isolerend glas? Een nieuwe lik verf? Onze dochterbedrijven regelen dit voor u!
Vragen
Vragen?Wij praten graag over ons werk en willen u graag adviseren over de beste keuzes bij verbouwingen!
WiltingBouw Medewerkers
Contactgegevens:
Wilting Bouw
Beneden Oosterdiep 177
9645 LP Veendam
Nederland

Tel: 0598-627139
Fax:0598-491052

info@wiltingbouw.nl

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m Vrijdag
van 13:00 t/m 17:00 uur


"Wilting Bouw: De fundering van uw project!"