Uw badkamer laten verbouwen of renoveren door Wilting Bouw

U wilt uw badkamer verbouwen of renoveren? Uw douche een make-over geven? Of wordt het tijd om de leidingen te vervangen?

Geen probleem! Wij zijn u graag van dienst. Niet alleen kunnen wij de tegels opnieuw zetten, maar ook voor het plaatsen van een nieuw bad of douche, op een plek naar keuze, draaien wij onze handen niet voor om.

Een badkamer waar u van droomt hoeft geen droom te blijven. Wij denken graag met u mee om een badkamer in een stijl te creëren die volledig bij u past. Ook voor lekkages in de badkamer kunt u uiteraard bij ons terecht.

Er zijn verschillende stijlen badkamers die u kunt overwegen; de wat oudere stijlen, of modern met vele comfort-verhogende opties. Wist u dat wij ook uw badkamer, terras en tuin opnieuw kunnen betegelen?

Wilt u advies of een offerte op maat voor uw badkamer? Neem contact op met Wilting Bouw!
Badkamer verbouwen of renoveren
Certificering
Gecertificeerde VakluiWij hebben enkel gemotiveerde en gecertificeerde vaklui in dienst. Kwaliteit boven kwantiteit staat bij ons hoog in het vaandel.
Vakgebieden
Uiteenlopende vakgebiedenDe Wilting Bouw omvat vaklui uit verschillende delen in de bouwsector, hierdoor kunnen wij u van A tot Z verder helpen met uw project!
Dochterbedrijven
Schilderen, Bouwen,
Glaszetten en meer...Wilt u bij de verbouwing: isolerend glas? Een nieuwe lik verf? Onze dochterbedrijven regelen dit voor u!
Vragen
Vragen?Wij praten graag over ons werk en willen u graag adviseren over de beste keuzes bij verbouwingen!
WiltingBouw Medewerkers
Contactgegevens:
Wilting Bouw
Beneden Oosterdiep 177
9645 LP Veendam
Nederland

Tel: 0598-627139
Fax:0598-491052

info@wiltingbouw.nl

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m Vrijdag
van 13:00 t/m 17:00 uur


"Wilting Bouw: De fundering van uw project!"