De dakkapellen van Wilting Bouw

Een dakkapel is een aanvulling van ruimte aan uw woning. Er komt meer licht binnen en u heeft op slag meer ruimte. Een dakkapel verhoogt ook de waarde van uw woning en geeft een totaal andere aanblik. De enige afwegingen die u hoeft te maken is van welk materiaal het dakkapel gemaakt moet zijn en hoe groot u hem wilt hebben.

Wij leveren zowel kunststof dakkapellen als houten dakkapellen. Een kunststof dakkapel is veelal wenselijk omdat er weinig onderhoud aan is. U vindt meer informatie over kunststof op de website van onze dochteronderneming de Kunststof Boer.

Ook voor het repareren van uw bestaande dakkapel zit u bij ons goed. Wij kunnen uw dakkapel opnieuw verven, schoonmaken en zelfs uitbouwen!

De voordelen:

Wilt u een op maat gemaakt dakkapel van de Wiltinggroep? Ook dat is mogelijk! Wij kunnen een dakkapel aanpassen of een volledig nieuwe voor u ontwerpen met de door u gewenste maten, uitstraling en materiaal!

Onze met de hand gemaakte dakkapellen zijn:
  • Stevig en met garantie!
  • Ontelbare opties in kleur, structuur en uitstraling!
  • Snel geplaatst en tegen een scherpe prijs voor dakkapellen!
Wilt u advies of een offerte op maat voor het laten plaatsen van een dakkapel? Neem contact op met Wilting Bouw!
Dakkapel
Certificering
Gecertificeerde VakluiWij hebben enkel gemotiveerde en gecertificeerde vaklui in dienst. Kwaliteit boven kwantiteit staat bij ons hoog in het vaandel.
Vakgebieden
Uiteenlopende vakgebiedenDe Wilting Bouw omvat vaklui uit verschillende delen in de bouwsector, hierdoor kunnen wij u van A tot Z verder helpen met uw project!
Dochterbedrijven
Schilderen, Bouwen,
Glaszetten en meer...Wilt u bij de verbouwing: isolerend glas? Een nieuwe lik verf? Onze dochterbedrijven regelen dit voor u!
Vragen
Vragen?Wij praten graag over ons werk en willen u graag adviseren over de beste keuzes bij verbouwingen!
WiltingBouw Medewerkers
Contactgegevens:
Wilting Bouw
Beneden Oosterdiep 177
9645 LP Veendam
Nederland

Tel: 0598-627139
Fax:0598-491052

info@wiltingbouw.nl

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m Vrijdag
van 13:00 t/m 17:00 uur


"Wilting Bouw: De fundering van uw project!"