Dakkapellen van Wilting Bouw

Een dakkapel is een mooie en goedkope manier van uitbreiden van het woonoppervlak van uw woning. De specialisten van WiltingBouw kunnen verschillende soorten dakkapellen plaatsen, van prefab dakkapellen tot volledig eigen ontworpen modellen die bij de (historische) uitstraling van uw woning horen.

Een goed dakkapel kenmerkt zich door kwaliteit van de gebruikte materialen en een constructiewijze die past bij het gebruik. Of uw het dakkapel nu wilt gaan gebruiken als verlening van uw slaapkamer, werkkamer, badkamer, of wat voor kamer dan ook, onze specialisten voorzien u van goed en gedegen advies. Wij maken uw dakkapel volledig naar uw wensen en behoeften.

Dat een mooi dakkapel niet duur hoeft te zijn bewijzen we u graag. Voor een kleine investering in uw woning heeft er snel vele vierkante meters bij. Ook de overlast bij de plaatsing van het dakkapel beperken wij tot een absoluut minimum. Wist u bijvoorbeeld dat het mogelijk is dat wij uw dakkapel plaatsen, terwijl u en uw familie een dagje naar de dierentuin gaan?

Kwaliteit en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan pas weg wanneer u tevreden bent en geen vraag of wens is ons te gek. Zelfs het planmatig onderhoud van uw dakkapel kunnen we direct voor u regelen.

Een dakkapel van WiltingBouw is kwaliteit die jarenlang meegaat en waarvan u veel plezier zult gaan beleven. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek met een van onze dakkapel specialisten!
Dakkapel prijzen
Certificering
Gecertificeerde VakluiWij hebben enkel gemotiveerde en gecertificeerde vaklui in dienst. Kwaliteit boven kwantiteit staat bij ons hoog in het vaandel.
Vakgebieden
Uiteenlopende vakgebiedenDe Wilting Bouw omvat vaklui uit verschillende delen in de bouwsector, hierdoor kunnen wij u van A tot Z verder helpen met uw project!
Dochterbedrijven
Schilderen, Bouwen,
Glaszetten en meer...Wilt u bij de verbouwing: isolerend glas? Een nieuwe lik verf? Onze dochterbedrijven regelen dit voor u!
Vragen
Vragen?Wij praten graag over ons werk en willen u graag adviseren over de beste keuzes bij verbouwingen!
WiltingBouw Medewerkers
Contactgegevens:
Wilting Bouw
Beneden Oosterdiep 177
9645 LP Veendam
Nederland

Tel: 0598-627139
Fax:0598-491052

info@wiltingbouw.nl

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m Vrijdag
van 13:00 t/m 17:00 uur


"Wilting Bouw: De fundering van uw project!"