Dakkapel plaatsen door WiltingBouw

Uw wilt meer ruimte en denkt er over na om een dakkapel te laten plaatsen. De professionals van WiltingBouw helpen u graag van het begin tot het eind. Niet alleen plaatsen onze vaklui de nieuwe dakkapel, maar denken zij ook graag met u mee over de invulling van de nieuwe ruimte. Slimme oplossingen voor bijvoorbeeld internet, telefonie, of uw nachtrust. Een dakkapel laten plaatsen door WiltingBouw is meer dan alleen de verbouwing.

Dakkapellen plaatsen is een vak apart en vereist veel ervaring, inzicht en kennis. Niet alleen op de vraag of u bijvoorbeeld een vergunning voor uw dakkapel nodig heeft, maar ook of uw huidige dak sterk genoeg is en wat te denken wanneer er een aardbeving plaats vindt? WiltingBouw is de Noordelijke specialist wanneer het gaat over de plaatsing van dakkapellen. Onze specialisten kunnen u voorzien in antwoorden op elke denkbare vraag. Een dakkapel plaatsen was nog nooit zo makkelijk, met de kennis en kunde van WiltingBouw aan uw zijde.

Overtuig u zelf van onze werkwijze en neem direct contact met ons op. Wij sturen u onze beste specialist en maken graag een offerte op maat voor uw dakkapel. Wist u bijvoorbeeld dat het al mogelijk is om een dakkapel in een dag te plaatsen? Vraag ons naar de mogelijkheden!
Dakkapel prijzen
Certificering
Gecertificeerde VakluiWij hebben enkel gemotiveerde en gecertificeerde vaklui in dienst. Kwaliteit boven kwantiteit staat bij ons hoog in het vaandel.
Vakgebieden
Uiteenlopende vakgebiedenDe Wilting Bouw omvat vaklui uit verschillende delen in de bouwsector, hierdoor kunnen wij u van A tot Z verder helpen met uw project!
Dochterbedrijven
Schilderen, Bouwen,
Glaszetten en meer...Wilt u bij de verbouwing: isolerend glas? Een nieuwe lik verf? Onze dochterbedrijven regelen dit voor u!
Vragen
Vragen?Wij praten graag over ons werk en willen u graag adviseren over de beste keuzes bij verbouwingen!
WiltingBouw Medewerkers
Contactgegevens:
Wilting Bouw
Beneden Oosterdiep 177
9645 LP Veendam
Nederland

Tel: 0598-627139
Fax:0598-491052

info@wiltingbouw.nl

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m Vrijdag
van 13:00 t/m 17:00 uur


"Wilting Bouw: De fundering van uw project!"