Kunststof dakkapel van WiltingBouw

Heeft u wel eens nagedacht over een kunststof dakkapel? Kunststof dakkapellen zijn vaak een goedkopere optie dan traditionele dakkapellen en zijn een stuk voordeliger in onderhoud en plaatsing. Ook voor het oog doet een kunststof dakkapel tegenwoordig niet meer onder voor een traditioneel dakkapel. Vrijwel alle zichtbare en onderhoudsgevoelige elementen kunnen in kunststof worden uitgevoerd. Wist u bijvoorbeeld dat het zelfs mogelijk is om een natuurlijk ogende houtnerf in het kunststof te plaatsen, waardoor deze nog nauwelijks te onderscheiden is van natuurlijk hout?

Wanneer u kiest voor een kunststof dakkapel van WiltingBouw, dan kiest u voor kwaliteit die jaren lang mee gaat en waar u veel plezier aan zult gaan beleven. In combinatie met een onderhoudscontract kunnen wij de levensduur en onderhoudskosten van uw kunststof dakkapel ook aanzienlijk verbeteren. De tijd van dure reparaties die voorkomen hadden kunnen worden is eindelijk voorbij! Onze specialisten laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Wanneer u twijfelt tussen een traditioneel gebouwd dakkapel en een kunststof dakkapel kunnen wij u uiteraard deze ook laten zien. Wij hebben inmiddels een grote portefeuille aan geplaatste dakkapellen en nemen u graag mee. U zal verbaast staan van de mogelijkheden die kunststof dakkapellen vandaag de dag te bieden hebben.

Neem vandaag nog contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze dakkapellen specialisten!
Dakkapel prijzen
Certificering
Gecertificeerde VakluiWij hebben enkel gemotiveerde en gecertificeerde vaklui in dienst. Kwaliteit boven kwantiteit staat bij ons hoog in het vaandel.
Vakgebieden
Uiteenlopende vakgebiedenDe Wilting Bouw omvat vaklui uit verschillende delen in de bouwsector, hierdoor kunnen wij u van A tot Z verder helpen met uw project!
Dochterbedrijven
Schilderen, Bouwen,
Glaszetten en meer...Wilt u bij de verbouwing: isolerend glas? Een nieuwe lik verf? Onze dochterbedrijven regelen dit voor u!
Vragen
Vragen?Wij praten graag over ons werk en willen u graag adviseren over de beste keuzes bij verbouwingen!
WiltingBouw Medewerkers
Contactgegevens:
Wilting Bouw
Beneden Oosterdiep 177
9645 LP Veendam
Nederland

Tel: 0598-627139
Fax:0598-491052

info@wiltingbouw.nl

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m Vrijdag
van 13:00 t/m 17:00 uur


"Wilting Bouw: De fundering van uw project!"