Renovatie laten uitvoeren door Wilting Bouw

Elke woning heeft na verloop van tijd een opknapbeurt nodig. In veel gevallen is het dan wenselijk om het direct goed te doen. Niet alleen een nieuwe lik verf aan de kozijnen, of ene nieuw stukje glas in een ruit, maar echt een stevige verbouwing zodat alles goed afgewerkt is en weer jaren lang meegaat.

Bij een renovatie houdt het niet op bij uw woning in de breedste zin van het woord, ook voor uw keuken, kunststof en houten kozijnen, schoorsteen, dak, badkamer, toilet, riolering, hal en (voor)deuren; elke ruimte in uw woning kunnen wij voor u aanpakken.

Wij hebben alle disciplines in huis om een woning van top tot teen volledig te verbouwen. Hetzij een badkamer, een woonkamer, de hal of slaapkamer; al wilt u alles tegelijk laten renoveren... Wij staan voor u klaar om de verbouwing met het beste materiaal en resultaat af te werken, zodat u er weer jarenlang plezier van zal hebben. Wij helpen u met de gewenste ruimte en kunnen zelfs de aankleding voor u doen.

Wist u ook dat wij uw woning volledig in kunststof kunnen zetten? Kunststof is onderhoudsvrij en verdient zo zichzelf in de jaren weer terug!

Wilt u advies of een offerte op maat voor de renovatie van (een deel) van uw woning? Neem contact op met Wilting Bouw!

Wist u dat wij ook uw tuin kunnen renoveren? Laat die ene grote boom in uw tuin bijvoorbeeld door ons verwijderen voor nog meer zonlicht! Bekijk eens onze advertentie op Marktplaats voor meer informatie.
Renovatie door Wilting Bouw
Certificering
Gecertificeerde VakluiWij hebben enkel gemotiveerde en gecertificeerde vaklui in dienst. Kwaliteit boven kwantiteit staat bij ons hoog in het vaandel.
Vakgebieden
Uiteenlopende vakgebiedenDe Wilting Bouw omvat vaklui uit verschillende delen in de bouwsector, hierdoor kunnen wij u van A tot Z verder helpen met uw project!
Dochterbedrijven
Schilderen, Bouwen,
Glaszetten en meer...Wilt u bij de verbouwing: isolerend glas? Een nieuwe lik verf? Onze dochterbedrijven regelen dit voor u!
Vragen
Vragen?Wij praten graag over ons werk en willen u graag adviseren over de beste keuzes bij verbouwingen!
WiltingBouw Medewerkers
Contactgegevens:
Wilting Bouw
Beneden Oosterdiep 177
9645 LP Veendam
Nederland

Tel: 0598-627139
Fax:0598-491052

info@wiltingbouw.nl

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m Vrijdag
van 13:00 t/m 17:00 uur


"Wilting Bouw: De fundering van uw project!"