Uw huis laten stofferen door Wilting Bouw

Het stofferen van uw woning blijft een behoorlijke klus waar veel mensen tegen op zien. De ruimte moet leeggemaakt worden, de oude stoffering moet eruit, de ondervloer moet schoongemaakt worden, wellicht de vloer egaliseren en daarna pas kan het daadwerkelijke plaatsen van de nieuwe vloer gebeuren. Kortom: een hoop werk.

Het is dan ook heel fijn wanneer u dit kunt uitbesteden aan een vakman. Maar niet alleen voor een enkele kamer is dit wenselijk. Ook wanneer moeilijke oppervlakken, zoals een trap, gestoffeerd moeten worden is Wilting Bouw er voor u!

Trap stofferen

Een van de meest gebruikte onderdelen in uw woning die op dagelijkse basis gebruikt wordt om van en naar de slaapkamer en verdieping te komen. Het is dan prettig als deze er netjes uitziet, prettig oogt en veilig is om te gebruiken. In deze gevallen kunt u kiezen voor een nette tapijtlaag of rubberen strippen die uitglijden voorkomen.

Wilt u advies of een offerte op maat voor het laten stofferen van uw huis? Neem contact op met Wilting Bouw!
Stofferen
Certificering
Gecertificeerde VakluiWij hebben enkel gemotiveerde en gecertificeerde vaklui in dienst. Kwaliteit boven kwantiteit staat bij ons hoog in het vaandel.
Vakgebieden
Uiteenlopende vakgebiedenDe Wilting Bouw omvat vaklui uit verschillende delen in de bouwsector, hierdoor kunnen wij u van A tot Z verder helpen met uw project!
Dochterbedrijven
Schilderen, Bouwen,
Glaszetten en meer...Wilt u bij de verbouwing: isolerend glas? Een nieuwe lik verf? Onze dochterbedrijven regelen dit voor u!
Vragen
Vragen?Wij praten graag over ons werk en willen u graag adviseren over de beste keuzes bij verbouwingen!
WiltingBouw Medewerkers
Contactgegevens:
Wilting Bouw
Beneden Oosterdiep 177
9645 LP Veendam
Nederland

Tel: 0598-627139
Fax:0598-491052

info@wiltingbouw.nl

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m Vrijdag
van 13:00 t/m 17:00 uur


"Wilting Bouw: De fundering van uw project!"